"PAX zorgt voor een 'schone' levering"

Arjan Bakker, JOZ b.v.

"JOZ doet al een aantal jaren zaken met PAX als huisvervoerder. De slogan van JOZ is “home of the clean stable” en zegt zoveel als dat we alles clean willen hebben zowel bij de eindgebruiker als bij JOZ.

PAX is een van onze betrouwbare partners die ons hierbij helpen door de goederen clean aan te leveren en door hun punctuele ophaalschema. Dit zorgt ervoor dat het bij JOZ ook “clean” blijft en dat de eindgebruiker keurig alles op tijd binnen krijgt."

JOZ doet al een aantal jaren zaken met PAX als huisvervoerder.JOZ heeft het breedste aanbod aan mestschuiven. Of het nu gaat om melkvee, vleesvee, varkens, kippen, eenden of paarden, voor elke stal is een breed scala aan mestschuiven beschikbaar. JOZ levert schuiven voor rooster-vloeren en dichte vloeren, drijfmest, vaste mest, mest met zand en iedere denkbare combinatie. Of u nu een stal voor 30 koeien heeft of voor 3000 koeien; de schuiven van JOZ houden hem perfect schoon. JOZ zoekt de oplossing voor het mestprobleem.

Dienst

Agri Logistiek

Wij kennen de logistieke wensen van uw agrarische klanten. Met onze kooiaap en laadklep kunnen onze chauffeurs zelfstandig lossen. Altijd en overal.

 
Dienst

Laadklep transport

Mede dankzij onze laad/loskleppen kunnen wij altijd en overal uw goederen laden en/of lossen. Dagelijkse transporten met 24-uursservice.